Dr. Guido Dolmans

Wie ben ik?

Door cliënten word ik omschreven als vriendelijk, betrokken en deskundig. Ik schep heldere verwachtingen voor het te bereiken resultaat.

Na het gymnasium ging ik geneeskunde studeren aan de Universiteit van Maastricht. Hier behaalde ik voor zowel mijn doctoraal- als mijn artsexamen het predicaat cum laude. Een deel van mijn opleiding volgde ik in Zuid-Afrika (Kaapstad) en Maleisië (Kuala Lumpur). 

Ik specialiseerde mij in de plastische chirurgie in het Universitair Medisch Centrum Groningen en promoveerde in 2014 aan dezelfde faculteit. Ik volgde een microchirurgisch fellowship in Australië (Perth) en een cosmetisch fellowship bij prof. dr. Berend van der Lei in Bergman Clinics.

Eindhoven Plastisch Chirurg Dolmans

Wat kan ik als arts voor jou betekenen?

Als plastisch chirurg kan ik het totaalpakket aan behandelingen bieden en een eerlijk advies geven, dat niet beperkt is tot het gebruik van injectables. Het is mijn missie om je een compleet advies te geven met een veilige behandeling op het hoogste niveau.

Cosmetique Totale Eindhoven

Afspraak maken?

Ik ben werkzaam op de locatie Eindhoven van Cosmetique Totale. Tijdens het gratis consult zal ik jou rustig en duidelijk informeren over welke behandeling het beste bij jou past.

Boek een gratis consult