Drs. Patrick Khoe

Wie ben ik?

Ik ben Patrick Khoe, plastisch chirurg. Na het afronden van het gymnasium volgde ik simultaan de studies bedrijfskunde en geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor deze laatste studie behaalde ik voor zowel zijn doctoraal- als artsexamen het predicaat cum laude. Na zijn specialisatie tot plastisch chirurg heb ik in de staf van het Universitair Medisch Centrum Groningen en in de Bergman Clinics gewerkt. Ik heb mij in zijn werk als plastische chirurg gespecialiseerd in injectables, cosmetische en reconstructieve chirurgie.

Naast plastisch chirurg ben ik ook bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Esthetische Chirurgie en organiseert verschillende congressen en nascholingen. Ook ben ik medeoprichter van Door Plastische Chirurgen.

Om optimaal op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in zijn vakgebied ga ik regelmatig naar binnen- en buitenlandse congressen. Ik ben lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie), de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie) en de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Plastisch Chirurg Patrick Khoe

Wat kan ik als arts voor jou betekenen?

Als plastisch chirurg ben ik verder gespecialiseerd dan een cosmetisch arts. Iedere basisarts mag zich namelijk een cosmetisch arts noemen. Door mijn specialisatie als plastisch chirurg weet ik nog beter wat de mogelijkheden zijn maar ook wat de beperkingen zijn. Doordat ik veel behandelingen met injectables ( botox en fillers ) en cosmetische chirurgie uitvoer weet ik hoe ze elkaar kunnen versterken. De meeste collega’s beheersen de kunst van alleen opereren of van alleen behandelingen met injectables, maar niet beide.

Belangrijker is echter dat ik weet wat de beperkingen van beide zijn. Op deze manier bepaal ik samen met mijn cliënt wat de beste behandeling is voor een natuurlijk resultaat waarbij het gezicht in balans is.

Afspraak maken?

Ik ben werkzaam op verschillende vestigingen van Cosmetique Totale. Je kunt bij mij terecht in Assen, Groningen, Emmen en Leeuwarden. Tijdens een gratis consult zal ik jou rustig en duidelijk informeren over welke behandeling het beste bij jou past.

Boek een gratis consult