Injectables
Botuline-Toxine

Met Botuline-Toxine injectables worden spiertjes in het gelaat verslapt, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. De bekendste merken op dit gebied zijn Botox en Dysport. Een behandeling duurt slechts enkele minuten en je ziet er weer jaren jonger uit!

Botuline-Toxine wordt ook toegepast voor mensen die overmatig transpireren of die bepaalde zenuwtrekjes in hun gezicht hebben. Ook hiervoor kun je bij ons een vrijblijvend consult aanvragen.

Injectables
fillers

Fillers vullen de lijntjes in het gezicht op. Rimpels verdwijnen en de contouren in het gezicht worden strakker. De bekende merken op dit gebied zijn Emervel, Radiesse en Restylane.

  • Emervel injectables
    Emervel is een heldere, niet-dierlijke gel op basis van hyaluronzuur; dit is een ingrediënt die van nature in de huid voorkomt. Doordat Emervel gebaseerd is op hyaluronzuur dat niet van dieren afkomstig is, is er een minimale kans op allergieën of reacties van overgevoeligheid. De voordelen van Emervel injectables zijn voor veel patiënten zes tot negen maanden zichtbaar, en indien gewenst kan de behandeling na die periode herhaald worden.
  • Radiesse injectables
    Radiesse dermale filler maakt gebruik van kleine bolletjes calcium hydroxyappatite. De gel vult de rimpel op waardoor deze niet meer zichtbaar is, de kleine bolletjes calcium hydroxyappatite zorgen voor huidverjonging. Dit levert een zacht, natuurlijk resultaat op dat onmiddellijk zichtbaar is. Voor veel patiënten zijn de voordelen van Radiesse injectables een jaar of langer zichtbaar.
  • Restylane injectables
    Restylane is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur; dit is een ingrediënt die van nature in de huid voorkomt. Restylane wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht, hierdoor verdwijnen rimpels, maar er kan ook meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar. Restylane geeft namelijk een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor de huid.

Met  filler injectables krijg je weer die jeugdige uitstraling van toen en zit je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel!

BOEK EEN BEHANDELING
bij onze City Clinics artsen

Wil jij jouw natuurlijke schoonheid verbeteren en een jeugdige uitstraling behouden? Boek dan nu een injectables behandeling! Ons ervaren team van City Clinics artsen staan klaar om jouw wensen te vervullen. Plan hieronder jouw gratis intakegesprek of boek direct een (vervolg)behandeling.

Injectables behandeling boeken Gratis intakegesprek

City Clinics Cosmetique Totale Cosmetisch Arts