Plastisch chirurgen en dermatologen
Bij Cosmetique Totale 

Onze plastisch chirurgen en dermatologen hebben een brede kennis en ervaring op het gebied van injectables. Als medisch specialist bieden zij naast botox en fillers ook kleine operatieve behandelingen, waaronder ooglidcorrecties of borstimplantaten. Omdat de artsen net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat professionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop.

Een compleet aanbod

Omdat ieder mens anders is spreken onze artsen en huidtherapeuten alle mogelijkheden altijd goed met jou door. Juist door ons complete aanbod van behandelingen weet jij altijd zeker dat wij gaan voor het beste resultaat passend bij jouw wensen. Dus kom je specifiek voor een injectable behandeling met botox of fillers of ben je ook benieuwd naar andere mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, laserbehandelingen of het verwijderen van tatoeages? Bij Cosmetique Totale ben je altijd aan het juiste adres!

Gratis consult
Injectables 

Momenteel werken wij op verschillende vestigingen samen met cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. Op de volgende Cosmetique Totale locaties kun je terecht voor botox en fillers. Boek hieronder direct jouw gratis consult voor injectables.

- Alphen aan den Rijn 
- Assen 
- Breda 
- Bussum
- Den Haag 
- Emmen 
- Eindhoven 
- Groningen 
- Rosmalen 
- Zoetermeer

Botox Behandeling

Interesse in een botox behandeling of lipfillers?

Is jouw interesse gewekt voor een botox of filler behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de plastisch chirurg t.w.v. €75.

Ja, ik wil gebruik maken van een gratis en vrijblijvend consult.