Plastisch chirurgen en dermatologen
Bij Cosmetique TotaleĀ 

Onze plastisch chirurgen en dermatologen hebben een brede kennis en ervaring op het gebied van injectables. Als medisch specialist bieden zij naast botox en fillers ook kleine operatieve behandelingen, waaronder ooglidcorrecties of borstimplantaten. Omdat de artsen net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat professionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop.

Een compleet aanbod

Omdat ieder mens anders is spreken onze artsen en huidtherapeuten alle mogelijkheden altijd goed met jou door. Juist door ons complete aanbod van behandelingen weet jij altijd zeker dat wij gaan voor het beste resultaat passend bij jouw wensen. Dus kom je specifiek voor een injectable behandeling met botox of fillers of ben je ook benieuwd naar andere mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, laserbehandelingen of het verwijderen van tatoeages? Bij Cosmetique Totale ben je altijd aan het juiste adres!

BOEK EEN BEHANDELING
bij onze City Clinics artsen

Wil jij jouw natuurlijke schoonheid verbeteren en een jeugdige uitstraling behouden? Boek dan nu een injectables behandeling! Ons ervaren team van City Clinics artsen staan klaar om jouw wensen te vervullen. Plan hieronder jouw gratis intakegesprek of boek direct een (vervolg)behandeling.

Injectables behandeling boeken Gratis intakegesprek

City Clinics Cosmetique Totale Cosmetisch Arts