Meerdere resultaten met een PRP Plasma behandeling

PRP Plasma is een techniek die voor drie vormen van huidverjonging tegelijk is te gebruiken. Het is zowel te gebruiken voor het volumeherstel in het gezicht als voor de behandeling van fijnere rimpeltjes. Naast deze twee behandelingen kan een algehele huidverbetering worden bereikt met mesotherapie. Door de mesotherapie zal een verouderde of zonbeschadigde huid er weer fris en jong uitzien.

Prp Plasma 
puur natuur

PRP Plasma is bijzonder door zijn natuurlijkheid, meer natuurlijker kan haast niet. Door middel van je eigen bloed wordt de jeugd in jouw eigen huid teruggebracht. Het gebruik van het eigen bloedplasma is zeer veilig en vrij van overdraagbare risico's. Na de bloedafname wordt het bloed gecentrifugeerd in een speciale centrifuge. Het bloedplasma dat daaruit komt is nu rijk is aan groeifactoren en is eenvoudig te gebruiken als injectievloeistof voor gezichtsverjonging en huidverbetering.

PRP Plasma Behandeling

Interesse of vragen?

Wanneer je geïnteresseerd bent in een behandeling, kun je een afspraak maken voor een gratis consult t.w.v. €75. Dit consult zal met een arts of dermatoloog zijn, die jou rustig en goed kan informeren over welke behandeling het beste bij je past.

Maak een afspraak