SPECIALIST IN ANTI-AGING

"Ik richt mij met name op het gebied van Anti-aging in de cosmetisch geneeskundige en de daarbij veelgehoorde huidverouderingsklachten. Het is een mooie uitdaging met de huidige technieken om deze klachten te kunnen verhelpen. De contacten met mijn cliënten zijn heel waardevol en die verdienen de juiste integrale behandeling. Veroudering komt nooit alleen zeg ik altijd!

Het gaat om een complete aanpak en daarvoor hebben wij alles in huis. Iedere dag verbaas ik me weer over het feit dat men zo bang is om injectables te doen en bang is voor een over the top uitkomst. Terwijl onderbehandeling een veel groter risico is voor een onnatuurlijk uiterlijk. Bijvoorbeeld door alleen de lippen te laten opvullen. Dan heb je ergens in geïnvesteerd en is het resultaat er niet naar wat je werkelijk voor ogen had. Ik werk graag in stapjes maar maak het wel graag helemaal af en ook is het altijd zo mooi te zien dat de cliënt geen herstelperiode heeft tussen de behandelingen in en dus alle dagelijkse bezigheden direct weer kan hervatten."

Ludy Holst is geaccrediteerd lid van de NVCG, en erkend cosmetisch arts KNMG. BIG nummer 29045796401

CT Doctors

Bij Cosmetique Totale werken CT Doctors: ervaren en gediplomeerde cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en dermatologen. Onze CT Doctors zijn gespecialiseerd in injectables (botox en fillers) en kleine chirurgische ingrepen, waardoor je bij ons altijd verzekerd van een volledig aanbod op het gebied van huidverbetering.

Injectables Antwerpen

Gratis consult

Wil je meer informatie over de behandelingen die Ludy uitvoert of wil je een afspraak inplannen voor een gratis consult?
Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afspraak maken bij CT Doctor Ludy

Voorkeur voor locatie *