Wat is botox?

Botox is de afkorting van botuline-toxine en is oorspronkelijk een geneesmiddel. Als botox wordt geïnjecteerd zullen de spiertjes verslappen, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. De spieren kunnen zich namelijk niet meer samentrekken waardoor de huid glad blijft, rimpels vervagen en daardoor niet meer zichtbaar zijn. Hoe fijn is het dat een botox behandeling plaats kan vinden in Alphen aan den Rijn.

Hoe lang werkt een botox behandeling? 

De behandeling voor botox spuiten duurt maar enkele minuten en je hebt er 3-5 maanden plezier van. Na deze maanden zullen de spieren weer volledig herstelt zijn. Wanneer je vaker langs komt voor een botox behandeling bij ons in Alphen aan den Rijn, zal de werking langer blijven.

De botox behandeling bij ons wordt ook toegepast bij overmatig transpireren, tanden knarsen, migraine, een gummy smile en bij bepaalde zenuwtrekjes in het gezicht. Voor al deze dingen kun je bij onze cosmetische arts in Alphen aan den Rijn terecht.

Botox arts | Cosmetisch arts Alphen aan den Rijn

Wij kiezen ervoor om met een plastisch chirurg of dermatoloog te werken is omdat zij het meeste verstand hebben van wat er mogelijk is qua botox en/of fillers. Deze arts biedt huid verjongende behandelingen aan met botox en fillers. De dermatoloog kan ook jouw lippen opvullen met fillers. Wij willen de beste cosmetische zorg bieden aan jou. Elke basis arts mag zich een cosmetisch arts noemen, dit is namelijk niet beschermd. Wij kiezen er daarom voor om met een dermatoloog of plastisch chirurg te werken, zij zijn namelijk wel beschermt.

Jade Dokter Cosmetisch Arts

Lippen op vullen met lip fillers in Alphen aan den Rijn

De dermatoloog doet naast botox behandelingen ook behandelingen met fillers, zoals lippen voller maken met lip fillers. Lip fillers worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld dunne lippen subtiel voller te maken. Als we lippen opvullen in Alphen aan den Rijn dan kiezen we ervoor om het zo te doen dat het niet opvalt. Want vaak geldt: less is more. Bij de controle kijken we of het gewenste resultaat is bereikt. Als dat niet het geval is dan kunnen we de lippen alsnog wat voller maken. Op deze manier zorgen we voor een natuurlijk lipvolume dat bij jouw uiterlijk past.

Wat zijn de kosten van een botox behandeling in Alphen aan den Rijn?

Voor dat de botox behandeling plaats vind, voert de dermatoloog eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek met jou. De kosten van een botox behandeling hangt af hoeveel botox er gebruikt moet worden om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens het gratis consult in Alphen aan den Rijn worden de wensen en verwachtingen besproken. Samen met de dermatoloog wordt gekeken welke behandeling het beste bij jou past en wat de kosten daarvoor zijn. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Is er een natuurlijke manier tegen rimpels?

Botox is niet de enige manier om rimpels tegen te gaan. Onze huidtherapeuten op de locatie in Alphen aan den Rijn werken met de nieuwste medische lasers en peelings om jouw huid op de beste manier te behandelen. Met deze methodes kunnen we jouw huid op een natuurlijke manier verstrakken en verbeteren we jouw huidstructuur. De dermatoloog zal tijdens het intake gesprek ook alle opties bespreken die mogelijk zijn. Zo zorgen wij ervoor dat het resultaat het beste aansluit met jouw wensen en verwachtingen.

Lippen Opvullen Alphen Aan Den Rijn

Interesse in een botox behandeling of lipfillers?
Gratis Consult

Heb je nog vragen of is jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de dermatoloog op onze locatie in Alphen aan den Rijn.

Ja, dat wil ik!