Botox arts | Cosmetisch arts Assen

In Assen werken wij met een plastisch chirurg, hij heeft verstand van Botox en fillers maar kan jou ook een andere huid verjongende behandeling aanbieden. Iedere basis arts mag zich een cosmetisch arts noemen, een dermatoloog of plastisch chirurg daar in tegen is een beschermd beroep. Wij vinden het erg belangrijk om de juiste cosmetisch zorg te bieden daarom werken wij op onze locaties met een plastische chirurg of dermatoloog.

Hoe werkt een botox behandeling in Assen?

Botox is de afkorting van botuline-toxine en is oorspronkelijk een geneesmiddel. Als botox wordt geïnjecteerd in een spier, zal deze spier verslappen. Rimpels zullen hierdoor minder zichtbaar zijn. De spieren kunnen zich namelijk niet meer samentrekken waardoor de huid glad blijft en rimpels vervagen. Voordat er een behandeling plaats vindt, wordt er eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek met plastisch chirurg ingepland. Tijdens zo’n intake gesprek bespreekt de plastisch chirurg de mogelijkheden. Er wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt aan de hand van jouw wensen en behoefte.

Voor de botox behandeling plannen wij ongeveer een half uur in. De behandeling voor botox spuiten duurt maar enkele minuten en je hebt er 3-5 maanden plezier van. Na deze tijd zullen de spieren weer volledig hersteld zijn. Wanneer je vaker langskomt voor een botox behandeling bij ons, zal de werking van botox langer blijven.

Wij passen botox behandelingen ook toe bij overmatig transpireren, tandenknarsen, migraine, een gummy smile en bij bepaalde zenuwtrekjes in het gezicht. Hiervoor kun je bij de cosmetische arts in Assen terecht.

Lippen voller maken met lip fillers in Assen?

De plastische chirurg plaatst naast botox ook fillers, zoals lip fillers. Lip fillers worden vaak geplaatst wanneer je dunne lippen wat voller wilt laten lijken. Als wij lippen opvullen, willen we dit zo mooi en natuurlijk mogelijk doen. Daarom bespreken we vooraf aan de behandeling ook de mogelijkheden en jouw wensen en behoefte. Bij de controle bekijken we of het resultaat behaald is, mocht je je lippen nu toch nog wat voller willen hebben, dan kijken we of dit mogelijk is.

Lippen Voller Maken Met Lip Fillers In Assen

Wat zijn de kosten van een botox behandeling in Assen?

Voordat de behandeling plaats vindt, zal er eerst een gratis en vrijblijvend consult plaats vinden. Tijdens dit consult zal de plastisch chirurg de mogelijkheden bespreken en jouw wensen en verwachtingen hierin meenemen. De kosten van een botox behandeling hangt af van de hoeveelheid botox die er gebruikt wordt om het gewenste resultaat te bereiken. Samen met de plastisch chirurg wordt gekeken welke behandeling het beste bij jou past en wat de kosten daarvoor zijn. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Wat zijn de kosten van een filler behandeling in Assen?

Ook voor een filler behandeling geldt dat er eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats vindt. Hierin zal de plastisch chirurg de mogelijkheden met je bespreken en jouw wensen en verwachtingen. Samen met de cosmetisch arts wordt er gekeken naar welke behandeling het beste bij jou past en wat de koste daarvoor zijn. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!

Is er een natuurlijke manier tegen rimpels?

Botox is niet de enige manier om rimpels tegen te gaan. Onze huidtherapeuten op de locatie in Assen werken met de nieuwste medische lasers en peelings om jouw huid op de beste manier te behandelen. Met deze methodes kunnen we jouw huid op een natuurlijke manier verstrakken en verbeteren we jouw huidstructuur. De plastisch chirurg bespreekt tijdens de gratis intake gesprek ook alle mogelijkheden. Dit houdt in dat zij samen met jou kijken naar je wensen en verwachtingen en hier een persoonlijk behandelplan bij op stellen.

Botox Behandeling

Interesse in een botox behandeling of lipfillers?
Gratis Consult

Is jouw interesse gewekt voor een botox of filler behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de plastisch chirurg op onze locatie in Assen.

Ja, dat wil ik!