Wat is Botox Breda

Botox is de afkorting van botuline-toxine en is oorspronkelijk een geneesmiddel. Als botox wordt geïnjecteerd zullen de spiertjes verslappen, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. De spieren kunnen zich namelijk niet meer samentrekken waardoor de huid glad blijft, rimpels vervagen en daardoor niet meer zichtbaar zijn. Een behandeling duurt slechts enkele minuten en hierna zie je er weer jaren jonger uit!

De werking van een botox-behandeling Breda duurt ongeveer 3 tot 5 maanden. Hierna zullen de spieren weer volledig hersteld zijn. Wanneer de botox-behandeling in Breda regelmatig wordt herhaald zal de werking langer zijn.

Botox behandeling Breda wordt ook toegepast bij mensen die overmatig transpireren, tandenknarsen, of die migraine, een gummy smile of bepaalde zenuwtrekjes in hun gezicht hebben. Voor al deze dingen kunt je bij ons terecht.

Nieuw in Breda: De natuurlijke vervanger voor Botox

Botox is in Breda niet de enige manier om je rimpels te verwijderen. Ook zonder naalden kunnen je rimpels worden verminderd of zelfs verdwijnen. Bij Cosmetique Totale Breda werken onze specialisten met de nieuwste medische laser en peelings. Met deze nieuwe methodes kunnen we de huid op een natuurlijke manier verstrakken en krijgt je het liftende effect terug waardoor uw rimpels vervagen en de huidstructuur verbetert. Jouw huid zal weer stralen als nooit tevoren! *Klik hier* voor meer informatie over de natuurlijke methodes.

Botox ervaring Breda

Door onze ruime botox ervaring in Breda weten wij als geen ander dat dit wel gaat om uw huid. Wij vinden daarom de veiligheid, kwaliteit én het resultaat van de behandelingen zeer belangrijk!

Wij werken alleen met ervaren cosmetische artsen. Onze artsen in Breda hebben jarenlange ervaring en zijn NVCG geregistreerd. De botox en fillers die we in Breda gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend. Ook de medische laserapparaten mogen volgens de wet alleen nog door geregistreerde artsen en huidtherapeuten worden bediend.

Injectables Breda

Naast botox worden ook fillers in Breda gebruikt om de lijntjes in het gezicht op te vullen. Hierdoor verdwijnen rimpels en worden de contouren in het gezicht strakker. De bekende merken op dit gebied zijn Radiesse en Restylane.

Met filler injectables Breda krijg je weer die jeugdige uitstraling van toen en zit je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel!

Fillers lippen Breda

Naast de botox behandelingen in Breda is het ook mogelijk om te kiezen voor fillers. Denk bijvoorbeeld aan lipfillers. Lipfillers worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld dunne lippen subtiel voller te maken. Als we lippen opvullen in Breda dan kiezen we ervoor om het zo te doen dat het niet opvalt. Vaak geldt: less is more. Bij de controle kijken we of het gewenste resultaat is bereikt. Als dat niet het geval is dan kunnen we de lippen alsnog wat voller maken. Op deze manier zorgen we voor een natuurlijk lipvolume dat bij jouw uiterlijk past.

Kosten Botox Breda

Kosten botox Breda? De kosten van een botox behandeling hangt af hoeveel botox er gebruikt moet worden om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens het gratis consult in Breda worden jouw wensen en verwachtingen besproken. Samen met de cosmetisch arts wordt gekeken welke behandeling het beste bij je past en wat de kosten daarvoor zijn. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Breda Botox

Meer weten of gelijk een afspraak maken?

Wil jij weten wat een behandeling met botox of fillers voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak met een cosmetisch arts voor een gratis consult t.w.v. €75 op onze locatie in Breda. Tijdens dit consult kijkt de arts samen met jou naar welke behandeling het beste bij jou past.

Ja, dat wil ik!