Botox arts | Cosmetisch arts Bussum

Op onze locatie Bussum is er een plastisch chirurg aanwezig. Wij werken met een plastisch chirurg of dermatoloog omdat zij verstand hebben van alles over botox en fillers. Wij vinden het erg belangrijk om de juiste cosmetische zorg te bieden, daarom zal de plastisch chirurg je voor de behandeling ook goed informeren over de mogelijkheden. Er is een verschil tussen een cosmetisch arts en een plastisch chirurg. Iedere basis arts mag zich namelijk een cosmetisch arts noemen, dus ook jouw tandarts bijvoorbeeld. Een cosmetisch arts is daarom niet beschermd. Een plastisch chirurg of een dermatoloog heeft zich gespecialiseerd in de huid, zij zijn daarom wel beschermd in hun beroep. Wij hebben er daarom voor gekozen om te werken met een plastisch chirurg in Bussum.

Hoe werkt een botox behandeling in Bussum?

Botox is de afkorting van botuline-toxine en is oorspronkelijk een geneesmiddel. Als botox wordt geïnjecteerd in een spier, zal deze spier verslappen. Rimpels zullen hierdoor minder zichtbaar worden. De spieren kunnen zich namelijk niet meer samentrekken waardoor de huid glad blijft en rimpels vervagen. Eerst wordt er een gratis en vrijblijvend intakegesprek met de cosmetisch arts ingepland. Voor de botox behandeling plannen wij ongeveer een half uur in. De behandeling voor botox spuiten duurt maar enkele minuten en je hebt er 3-5 maanden plezier van. Na deze tijd zullen de spieren weer volledig hersteld zijn. Wanneer je vaker langskomt voor een botox behandeling bij ons, zal de werking van botox langer blijven.

Wij passen botox behandelingen ook toe bij overmatig transpireren, tandenknarsen, migraine, een gummy smile en bij bepaalde zenuwtrekjes in het gezicht. Hiervoor kun je bij de cosmetische arts in Bussum terecht.

Hoe Werkt Een Botox Behandelng In Bussum

Kan ik mijn lippen opvullen met lip fillers zetten in Bussum?

Onze plastisch chirurg doet naast botox behandeling ook behandelingen met fillers, zoals lip fillers. Lip fillers worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld dunne lippen natuurlijk iets voller te maken. Als we lippen opvullen dan kiezen we ervoor om het zo natuurlijk mogelijk te doen. Want vaak geldt: less is more. De plastisch chirurg vertelt tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek wat de mogelijkheden zijn en zal alle vragen omtrent fillers voor je beantwoorden. Bij de controle kijken we of het gewenste resultaat is bereikt. Als dat niet het geval is dan kunnen we de lippen alsnog wat voller maken. Op deze manier zorgen we voor een natuurlijk lipvolume dat bij jouw uiterlijk past.

Wat zijn de kosten van een botox behandeling in Bussum?

Voordat de behandeling plaats vindt, zal er eerst een gratis en vrijblijvend consult plaats vinden. Tijdens dit consult zal de plastisch chirurg de mogelijkheden bespreken en jouw wensen en verwachtingen hierin meenemen. De kosten van een botox behandeling hangt af van de hoeveelheid botox die er gebruikt wordt om het gewenste resultaat te bereiken. Samen met de cosmetisch arts wordt gekeken welke behandeling het beste bij jou past en wat de kosten daarvoor zijn. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Wat zijn de kosten van een filler behandeling in Bussum?

Ook voor een filler behandeling geldt dat er eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats vindt. Hierin zal de cosmetisch arts de mogelijkheden met je bespreken en jouw wensen en verwachtingen. Samen met de cosmetisch arts wordt er gekeken naar welke behandeling het beste bij jou past en wat de kosten daarvoor zijn. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!

Is er een natuurlijke manier tegen rimpels?

Botox is niet de enige manier om rimpels tegen te gaan. Onze huidtherapeuten op de locatie in Bussum werken met de nieuwste medische lasers en peelings om jouw huid op de beste manier te behandelen. Met deze methodes kunnen we jouw huid op een natuurlijke manier verstrakken en verbeteren we jouw huidstructuur. De plastisch chirurg bespreekt tijdens de gratis intake gesprek ook alle mogelijkheden. Dit houdt in dat zij samen met jou kijken naar je wensen en verwachtingen en hier een persoonlijk behandelplan bij op stellen.

Botox Behandeling

Interesse in een botox behandeling of lipfillers?

Is jouw interesse gewekt voor een botox of filler behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de plastisch chirurg op onze locatie in Bussum.

Ja, dat wil ik!