Wat is botox?

Botox is de afkorting van botuline-toxine en is oorspronkelijk een geneesmiddel. Als botox wordt geïnjecteerd in een spier, zal deze spier verslappen. Rimpels zullen hierdoor minder zichtbaar worden. De spieren kunnen zich namelijk niet meer samentrekken waardoor de huid glad blijft en rimpels vervagen.

Hoelang werkt een botox behandeling?

Wij plannen ongeveer een half uur in voor een botox behandeling. De behandeling voor botox spuiten duurt maar enkele minuten en je hebt er 3-5 maanden plezier van. Na deze tijd zullen de spieren weer volledig herstelt zijn. Wanneer je vaker langs komt voor een botox behandeling bij ons, zal de werking van botox langer blijven.

Botox arts | Cosmetisch arts Den Haag

Wij kiezen ervoor om met een plastisch chirurg of dermatoloog te werken is omdat zij het meeste verstand hebben van wat er mogelijk is qua botox en/of fillers. Deze arts biedt huid verjongende behandelingen aan met botox en fillers. De dermatoloog kan ook jouw lippen opvullen met fillers. Wij willen de beste cosmetische zorg bieden aan jou. Elke basis arts mag zich een cosmetisch arts noemen, dit is namelijk niet beschermd. Wij kiezen er daarom voor om met een dermatoloog of plastisch chirurg te werken, zij zijn namelijk wel beschermt.

Waar kan ik fillers zetten in Den Haag?

Bij onze cosmetische arts kan je naast botox behandelingen ook terecht voor fillers, zoals lipfillers. Lipfillers worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld dunne lippen subtiel voller te maken. Voor een filler behandeling kan je terecht bij onze locatie in Den Haag. Hier zal de dermatoloog of plastisch chirurg een gratis intake gesprek met jou in plannen om de wensen en verwachtingen te bespreken en wat eventueel haalbaar is om het zo natuurlijk mogelijk te plaatsen.

Waar Kan Ik Fillers Zetten In Den Haag

Wat zijn de behandelkosten van botox of fillers?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek met de plastisch chirurg of dermatoloog worden jouw wensen en verwachtingen besproken. Tijdens dit gesprek zal de plastisch chirurg of dermatoloog ook bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zo kan er een persoonlijk behandelplan opgesteld worden. De prijzen van botox en fillers worden berekend aan de hand van de hoeveelheid botox of filler die gebruikt wordt tijdens de behandeling.

Is er een natuurlijke manier om rimpels tegen te gaan?

Botox is niet de enige manier om rimpels tegen te gaan. Onze huidtherapeuten op de locatie in Den Haag werken met de nieuwste medische lasers en peelings om jouw huid op de beste manier te behandelen. Met deze methodes kunnen we jouw huid op een natuurlijke manier verstrakken en verbeteren we jouw huidstructuur. Wil jij weten wat onze huidtherapeuten voor jou en jouw huid kunnen betekenen? Klik dan hier.

Botox Behandeling

Interesse in een botox behandeling?

Heb je nog vragen voor onze plastisch chirurg of dermatoloog of is jouw interesse gewekt voor een behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de arts op onze locatie in Den Haag.

Ja, dat wil ik!