Wat is botox?

Botox is de afkorting van botulinetoxine en is oorspronkelijk een geneesmiddel. Als botox wordt geïnjecteerd in een spier, zal deze spier verslappen. Rimpels zullen hierdoor minder zichtbaar worden. De spieren kunnen zich namelijk niet meer samentrekken waardoor de huid glad blijft en rimpels vervagen. Wij passen botox behandelingen ook toe bij overmatig transpireren, tandenknarsen, migraine, een gummy smile en bij bepaalde zenuwtrekjes in het gezicht. Hiervoor kun je bij de plastische chirurg in Eindhoven terecht.

Hoe lang duurt een botox behandeling?

Er wordt eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek met de cosmetisch arts ingepland. Voor de botox behandeling plannen wij ongeveer een half uur in. De behandeling voor botox spuiten duurt maar enkele minuten en je hebt er 3-5 maanden plezier van. Na deze tijd zullen de spieren weer volledig hersteld zijn. Wanneer je vaker langskomt voor een botox behandeling bij ons, zal de werking van botox langer blijven.

Botox arts | Cosmetisch arts Eindhoven

In Eindhoven werken wij met een plastisch chirurg. Omdat wij graag ze beste cosmetische zorg willen bieden werken wij samen met plastische chirurgen en dermatologen. Iedere basis arts mag zich een cosmetische arts noemen, daarom werken wij met plastische chirurgen en dermatologen. Zij zijn namelijk beschermd in hun beroep.

Kan ik lipfillers plaatsen in Eindhoven?

De plastische chirurg kan naast botox behandelingen ook fillers plaatsen, zoals lipfillers. Lipfillers worden voornamelijk gebruikt wanneer je dunne lippen natuurlijk voller wilt laten lijken. Bij het plaatsen van lipfillers zorgen wij ervoor dat dit zo natuurlijk mogelijk gebeurt. Voor het opvullen van de lippen vindt er een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. Zo kunnen wij jouw wensen en verwachtingen peilen en onze mogelijkheden bespreken.

Wat zijn de kosten van een botox of filler behandeling?

Eerst vindt er een gratis en vrijblijvend intake gesprek plaats met de plastisch chirurg. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden besproken maar ook jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens maakt de plastisch chirurg een behandelplan voor jou, zodat hij weet hoeveel botox of filler er gebruikt wordt. Aan de hand hiervan wordt er een prijsberekening gemaakt.

Is er een natuurlijke manier tegen rimpels?

Botox is niet de enige manier om rimpels tegen te gaan. Onze huidtherapeuten op de locatie in Eindhoven werken met de nieuwste medische lasers en peelings om jouw huid op de beste manier te behandelen. Met deze methodes kunnen we jouw huid op een natuurlijke manier verstrakken en verbeteren we jouw huidstructuur. De plastisch chirurg bespreekt tijdens het gratis intake gesprek ook alle mogelijkheden. Dit houdt in dat zij samen met jou kijken naar je wensen en verwachtingen en hier een persoonlijk behandelplan bij op stellen. Meer informatie, klik hier.

Botox Behandeling

Interesse in een botox behandeling of lipfillers?

Is jouw interesse gewekt voor een botox of filler behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de plastisch chirurg op onze locatie in Eindhoven.

Ja, dat wil ik!