Botox arts | Cosmetisch arts Emmen

Op onze locatie in Emmen hebben wij een plastische chirurg die jou graag van alle informatie voorziet over botox en fillers. Wij snappen namelijk dat je graag geholpen wilt worden door iemand die ervaring heeft en weet wat hij doet. Iedere basis arts mag zich een cosmetisch arts noemen, ook wanneer zij niet gespecialiseerd zijn in de cosmetische kant. Onze plastische chirurgen en dermatologen zijn gespecialiseerd in de huid. Wij willen jou de beste cosmetische zorg bieden.

Wat is botox?

Botox is de afkorting van botulinetoxine en is oorspronkelijk een geneesmiddel. Als botox wordt geïnjecteerd in een spier, zal de spier verslappen. Rimpels zullen hierdoor minder zichtbaar worden. De spieren kunnen zich namelijk niet meer samentrekken waardoor de huid glad blijft en rimpels vervagen. Wij passen botox behandelingen ook toe bij overmatig transpireren, tandenknarsen, migraine, een gummy smile en bij bepaalde zenuwtrekjes in het gezicht. Hiervoor kun je bij onze plastisch chirurg terecht.

Hoe lang duurt een botox behandeling?

Er wordt eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek met de cosmetisch arts ingepland. Voor de botox behandeling plannen wij ongeveer een half uur in. De behandeling voor botox spuiten duurt maar enkele minuten en je hebt er 3-5 maanden plezier van. Na deze tijd zullen de spieren weer volledig hersteld zijn. Wanneer je vaker langskomt voor een botox behandeling bij ons, zal de werking van botox langer blijven.

Kan ik lip fillers plaatsen in Emmen?

Naast botox behandelingen worden er ook filler behandelingen door de plastisch chirurg uitgevoerd. Met een filler behandeling kan je bijvoorbeeld je lippen voller maken. Wij zeggen vaak less is more, dat vinden wij ook wanneer je meer lipvolume wilt met Lip fillers. Daarom zorgt de plastisch chirurg ervoor dat de lip fillers op een natuurlijke manier geplaatst worden, zodat jij op een subtiele manier volle lippen krijgt.

Wat zijn de kosten van een botox of filler behandeling?

Voor de botox of filler behandeling uitgevoerd wordt, zal er eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek plaats vinden. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden besproken maar ook jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens maakt de plastisch chirurg een behandelplan voor jou, zodat hij weet hoeveel botox of filler er gebruikt wordt. Aan de hand hiervan wordt er een prijsberekening gemaakt.

Injectables Behandeling Frons Door Arts Ludy

Is er een natuurlijke manier tegen rimpels?

Botox is niet de enige manier om rimpels tegen te gaan. Onze huidtherapeuten op de locatie in Emmen werken met de nieuwste medische lasers en peelings om jouw huid op de beste manier te behandelen. Met deze methodes kunnen we jouw huid op een natuurlijke manier verstrakken en verbeteren we jouw huidstructuur. De plastisch chirurg bespreekt tijdens de gratis intake gesprek ook alle mogelijkheden. Dit houdt in dat zij samen met jou kijken naar je wensen en verwachtingen en hier een persoonlijk behandelplan bij op stellen. Meer informatie? Bekijk onze website.

Botox Behandeling

Interesse in een botox behandeling of lipfillers?

Is jouw interesse gewekt voor een botox of filler behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de plastisch chirurg op onze locatie in Rotterdam.

Ja, dat wil ik!