Wat is Botox Zoetermeer

Botox is de afkorting van botuline-toxine en is oorspronkelijk een geneesmiddel. Als botox wordt geïnjecteerd zullen de spiertjes verslappen, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. De spieren kunnen zich namelijk niet meer samentrekken waardoor de huid glad blijft, rimpels vervagen en daardoor niet meer zichtbaar zijn. Een behandeling duurt slechts enkele minuten en je ziet er weer jaren jonger uit!

De werking van een botox-behandeling Zoetermeer duurt ongeveer 3 tot 5 maanden. Hierna zullen de spieren weer volledig hersteld zijn. Wanneer de botox-behandeling in Zoetermeer regelmatig wordt herhaald zal de werking langer zijn.

Botox behandeling Zoetermeer wordt ook toegepast bij mensen die overmatig transpireren, tandenknarsen, of die migraine, een gummy smile of bepaalde zenuwtrekjes in hun gezicht hebben. Voor al deze dingen kun je bij ons terecht.

Nieuw in Zoetermeer: De natuurlijke vervanger voor Botox

Botox is in Zoetermeer niet de enige manier om je rimpels te verwijderen. Ook zonder naalden kunnen je rimpels worden verminderd of zelfs verdwijnen. Bij Cosmetique Totale Zoetermeer werken onze specialisten met de nieuwste medische laser en peelings. Met deze nieuwe methodes kunnen we de huid op een natuurlijke manier verstrakken en krijgt je het liftende effect terug waardoor jouw rimpels vervagen en de huidstructuur verbetert. Je huid zal weer stralen als nooit tevoren! Klik hier voor meer informatie over de natuurlijke methodes.

Botox ervaring Zoetermeer

Door onze ruime botox ervaring in Zoetermeer weten wij als geen ander dat dit wel gaat om jouw huid. Wij vinden daarom de veiligheid, kwaliteit én het resultaat van de behandelingen zeer belangrijk!

Wij werken alleen met ervaren cosmetische artsen. Onze artsen in Zoetermeer hebben jarenlange ervaring en zijn NVCG geregistreerd.  De botox en fillers die we in Zoetermeer gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend. Ook de medische laserapparaten mogen volgens de wet alleen nog door geregistreerde artsen en huidtherapeuten worden bediend.

Fillers lippen Zoetermeer

Naast de botox behandelingen in Zoetermeer is het ook mogelijk om te kiezen voor fillers. Denk bijvoorbeeld aan lipfillers. Lipfillers worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld dunne lippen subtiel voller te maken. Als we lippen opvullen in Zoetermeer dan kiezen we ervoor om het zo te doen dat het niet opvalt. Want vaak geldt: less is more. Bij de controle kijken we of het gewenste resultaat is bereikt. Als dat niet het geval is dan kunnen we de lippen alsnog wat voller maken. Op deze manier zorgen we voor een natuurlijk lipvolume dat bij jouw uiterlijk past.

Kosten Botox Zoetermeer 

Kosten botox Zoetermeer? De kosten van een botox behandeling hangt af hoeveel botox er gebruikt moet worden om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens het gratis consult in Zoetermeer worden je wensen en verwachtingen besproken. Samen met de cosmetisch arts wordt gekeken welke behandeling het beste bij je past en wat de kosten daarvoor zijn. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

 

Botox Behandeling

Interesse in een botox behandeling of lipfillers?

Is jouw interesse gewekt voor een botox of filler behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de plastisch chirurg op onze locatie in Zoetermeer.

Ja, dat wil ik!